Educatie mogelijkheden bij E-minar

E-Minar Educations is het krachtige instrument dat je nodig hebt om jouw kappersonderneming naar een hoger niveau te tillen. Educations leidt op, verrijkt en maakt mogelijk.

E-Minar Educations gebruikt vooruitstrevende en doeltreffende methodes om je medewerkers op te leiden. De kennis wordt vergroot doormiddel van e-learning. Deze digitale manier past helemaal bij deze tijd. Omdat je medewerkers visueel ingesteld zijn haken de applicaties hier op in door de lesstof op deze manier over te brengen. Geen dikke boeken met niet-inspirerende leerstof maar juist een interactief leerinstrument dat boeit en uitdaagt.

Effectief leren

De applicaties van Educations worden op een professionele en pedagogisch verantwoorde manier ontwikkelt met oog voor de gebruiker. De leerstof wordt in stukken opgedeeld waardoor het behapbaar blijft en snel opgenomen wordt. De effectieve leertijd gaat hiermee omhoog waardoor je personeel zo snel mogelijk de belangrijke theorie onder de knie heeft.

Binnen de applicaties zijn verschillende toetsingsmomenten. Hierdoor wordt getest of de theorie goed is begrepen en ook is blijven hangen. Dit zorgt voor resultaatgericht leren waarbij de nadruk ligt op het door en door kennen van de stof. Zo weet je zeker dat je medewerkers de stevige basis hebben die nodig is!