Wie is E-minar

E-Minar bestaat uit drie sterke kleuren
E-Minar bestaat uit drie sterke componenten die samen zorgen voor een allesomvattende totaaloplossing. Creatives ontwikkelt creatieve oplossingen voor je, Educations verzorgt via e-learning kwalitatieve leerinstrumenten en Solutions biedt oplossingen voor al jouw uitdagingen.

Breng samen met E-Minar je kappersonderneming én medewerkers naar een hoger niveau. Wij bieden de instrumenten die je nodig hebt om je personeel bij te scholen, komen tot oplossingen en perfectioneren jouw creatieve uitingen. Dit zorgt voor een stevige fundering waarop je kunt bouwen en met succes je diensten kunt aanbieden. Kom tot een hoger niveau met E-Minar!

 

Eminar creativesE-Minar Creatives
E-Minar Creatives ontwikkelt passende, creatieve ideeën. Creatives maakt voor je onder andere interactieve instructieapplicaties, promotiemateriaal en bezit ruime ervaring in artdirection en strategie. Creatives maakt de creatieve uitingen waarmee jouw kapsalon en personeel naar een hoger niveau wordt getild.

 

 

E-Minar Educations
E-Minar Educations is doeltreffend , vernieuwend en vooruitstrevend. Door gebruik te maken van e-learning leren wij op een interactieve en duidelijke manier essentiële vaardigheden aan je medewerkers. Educations brengt op een heldere manier de leerstof over om zo het niveau binnen de kappersonderneming te verhogen en jouw mogelijkheden te vergroten.

 

 

E-Minar Solutions
E-Minar Solutions biedt oplossingen voor elke uitdaging. Dit kan het bouwen van een goede website zijn, het inrichten van het centrale inkoopsysteem tot het verhelpen van een communicatieprobleem tussen kapsalon en consument. Solutions analyseert, registreert en zorgt vervolgens voor een passende oplossing op maat.

 

 

E-Minar, sterk door een goede basis
Door deze drie elementen te combineren voorziet E-Minar in al je wensen en behoeften. Met E-Minar bent je zeker van je zaak en kun je met succes je producten aanbieden. Wij bieden de stevige fundering die nodig is om jouw kappersonderneming én medewerkers naar een hoog niveau te tillen.

Leg met E-Minar de basis en laat je kappersonderneming groeien in kwaliteit en professionaliteit!